Veikkaus Oy

Muotoilija

Muotoilijan työhön on kuulunut Veikkauksen Design studiolla laitesuunnittelutiimissä erilaisten laitteiden ja automaattien konseptointia ja prototypointia.

Oman työn ohella olen ollut suunnittelemassa pelimekanismeja ja peli-idoita Pelistudion Zone-tapahtumissa sekä osallistunut UX/UI-tiimin käyttöliittymäkonseptien suunnitteluun.

Käyttämiäni ohjelmia:
Rhinoceros, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, MarvelApp

Agilitaattori
Agilitaattorit on Veikkauksen sisäinen Agile Fasilitaattori -organisaatio. Agilitaattoreissa olen päässyt vetämään erilaisia workshopeja ja retroja tiimeille ympäri organisaatiota.

Käyttämiäni ohjelmia:
Menti, Trello, Jira


Laitesuunnittelu

Päätyönä toimin Veikkauksen Design Studion laitesuunnittelutiimin toisena teollisena muotoilijana.

Erilaiset projektit ovat sisältäneet uusien automaattien suunnittelua, olemassa olevien modaamista, erilaisten pienlaitteiden suunnittelua ja esimerkiksi uuden Demotilan sisustussuunnittelua.

Työssä olen käyttänyt 3d-mallinnusohjelmia, VR-ympäristöä, tehnyt prototypointia ja ideoinut uudenlaisia konsepteja, osa liittyen uusiin laitteisiin, osa nykyisten käyttöliittymiin.


Agilitaattorit

Kuuluin Veikkauksen sisäiseen Agile Fasilitaattoriryhmä -Agilitaattoreihin. Agilitaattorina olen ollut vetämässä erilaisia ketterän menetelmän workshopeja, esimerkiksi retroja.

Olen myös suunnitellut Agilitaattoreille oman “logon”, esitysmateriaaleja, Alligaattori-hahmon sekä tehnyt kuvitusta järjestämääni Agilitaattoreiden huvituspäivään. 

Peli-ideointi

Olen ollut mukana ideoimassa erilaisia pelikonsepteja, joista osa on päätynyt jopa toteutustasolle.

Pelillistäminen sekä erilaisten jännitystekijöiden keksiminen on mielestäni hauskaa! Pelillisten elementtien yhdistäminen myös pelimaailman ulkopuolelle on palkitsevaa. Esimerkiksi fasilitointi pelillisin keinoin on ainakin Veikkauksella ollut hitti!