Laitesuunnittelu

Päätyönä toimin Veikkauksen Design Studion laitesuunnittelutiimin toisena teollisena muotoilijana.

Erilaiset projektit ovat sisältäneet uusien automaattien suunnittelua, olemassa olevien modaamista, erilaisten pienlaitteiden suunnittelua ja esimerkiksi uuden Demotilan sisustussuunnittelua.

Työssä olen käyttänyt 3d-mallinnusohjelmia, VR-ympäristöä, käynyt protopajalla rakentelemassa ja maalailemassa ja ideoinut uudenlaisia konsepteja, osa liittyen uusiin laitteisiin, osa nykyisten käyttöliittymiin.


Agilitaattorit

Kuulun Veikkauksen sisäiseen Agile Fasilitaattoriryhmä -Agilitaattoreihin. Agilitaattorina olen ollut vetämässä erilaisia ketterän menetelmän workshopeja, esimerkiksi retroja.

Olen myös suunnitellut Agilitaattoreille oman “logon”, esitysmateriaaleja, Alligaattori-hahmon sekä tehnyt kuvitusta Agilitaattoreiden huvituspäivään. 

Peli-ideointi

Olen ollut mukana ideoimassa erilaisia pelikonsepteja, joista osa on päätynyt jopa toteutustasolle.

Pelien suunnittelu on minulle luontaista, koska olen luonteeltani leikkisä ja utelias. Erilaisten jännitystekijöiden keksiminen on mielestäni hauskaa ja rahapelien maailmassa on niin monenlaisia erityispiirteitä, joita pelisuunnittelussa tulee ottaa huomioon, että siinä on sopivasti haastetta!

Harmillisesti pöytäpelien aikakausi alkaa olla ohi rahapelien siirtyessä asteittain nettipeleiksi. Olen itse sitä mieltä, että esimerkiksi oikeat kasinopelit (tarkoittaen pelisaleista löytyviä pöytäpelejä) ovat rahapelimaailman kermaa, koska niissä pääsee oikeasti siihen pelin jännitykseen kiinni. Jos näitä suunniteltaisiin vielä, minulla olisi heti erilaisia pokeri- ja ruletti-ideoita kehitettäväksi!